Patientdag

Vi er glade for at kunne byde patienter velkommen til en særlig Patientdag d. 20. november 2021! Det er muligt at deltage fysisk i Patientdagen, der foregår på Comfort Hotel ved Københavns Lufthavn. Desuden er det muligt at deltage online.

NY pris!! Tilmelding til Patientdagen kan nu fås til en lavere pris (30 EUR). Prisen er den samme for fysisk og online deltagelse.

Prisen for fysisk deltagelse inkluderer frokost og forfriskninger, adgang til alle sessioner d. 20. november, entré til udstillingshallen og posterområdet, konferenceprogram og en mulepose.

QUICK REGISTRERING OG MOBILEPAY: Det er muligt for danske patienter at registrere sig via en forenklet procedure samt betale via MobilePay. Bemærk: Fristen for denne type registrering og betaling er d. 1. november.KLIK HER FOR QUICK REGISTRERING OG MOBILEPAY


Vær opmærksom på at tilmeldingen giver adgang til hele konferenceprogrammet d. 20 november. Er du interesseret i at deltage de øvrige dage, kræver det en fuld tilmelding. Klik her for mere info.


  Om Patiendagen

  Patientdagen er organiseret af International Lymphoedema Framework (ILF) i samarbejde med Dansk Netværk for Lymfødem og Dansk Lymfødem Forening DALYFO.

  Patientdagen afholdes d. 20. november 2021 på Comfort Hotel Copenhagen Airport som en del af International Lymphoedema Framework Conference 2021 (ILF 2021).

  Patienter bydes velkommen af repræsentanter fra DALYFO, som vil være tilstede hele dagen med assistance og hjælp. Programmet er særligt rettet mod patienter med lymfødem og relaterede tilstande som lipødem. En række af internationale og danske eksperter vil præsentere deres viden og nyeste studier om lymfødem og desuden vil andre patienter fortælle deres historier og oplevelser om at leve med lymfødem. I "Mød en ekspert"-sessionen er der mulighed for at stille dine egne spørgsmål og få svar fra en af eksperterne i panelet. 

  Bemærk: Alle sessioner er på engelsk. Der bliver mulighed for delvis oversættelse.

  ILF's Patientdag er en enestående mulighed for - ikke bare at blive opdateret med seneste viden og forskning om lymfødem, behandling, self-management og mange andre emner - det er også en særlig chance for at møde og netværke med andre patienter, der er samlet i København i november.

  Har du spørgsmål til ILF 2021 Patientdagen, så kontakt os info@cap-partner.eu . 


  Program


  ILF Run & Yoga Around the globe

  Vil du med ud at løbe eller dyrke yoga? Begynd en oplevelsesrig patientdag med en løbetur eller en yogatime!

  Alle ved, hvor vigtig motion er i behandlingen af lymfødem og lipødem, og hvor dejligt det er at bevæge sig sammen i fantastiske omgivelser! 
  Lørdag morgen organiserer Medi (guldsponsor) et sportsløb/gåtur samt yogaundervisning for at promovere vigtigheden af motion. Starten går kl. 7.30 lørdag d. 20. november, og det koster 10 EUR at deltage. Pengene går ubeskåret til at støtte deltagelse af personer fra udviklingslande i fremtidige ILF-konferencer.

  Kom og vær med! Det gælder ikke om at være hurtigst eller bedst, men om at være med!

  Læs mere og tilmeld dig her